Du vælger selv, hvad der skal være på din tallerken

Skakmat

jknhjhn

Jeg har været doven, egocentreret, ubeslutsom og distanceret i en lang periode af mit liv – da jeg har haft svært ved hvilke beslutninger jeg skulle tage og hvilken retning mit liv skulle følge. Min følelser har overskygget alt omkring mig, hvilket også har resulteret i, at der ikke har været mange skrevne ord på den her blog.

I den her periode har jeg virkelig skrabet bunden, og jeg har mistet både ting jeg holder meget af, men samtidig også troen på fremtiden. De første par dage lå jeg for det meste bare og havde ondt af mig selv, og jeg følte at hele verden var imod mig, fordi at intet forløb på den måde, som de forventninger jeg havde sat til mig selv og de nærmeste.

Jeg må indrømme at det gør virkelig ondt, og der kommer til at gå noget tid før at jeg er helt ovenpå igen, men fremfor at sidde og gå stå, har jeg nu valgt at lave en undvigelses manøvre, så det ikke er modstanderen der slår skakmat igen.

Lad os nu bare se det verdenen i kontraster, vi har det alle sammen hårdt og vi har alle sammen et eller andet vi kan bruge som “undskyldning” for ikke at leve livet fuldt ud. Jeg må indrømme at jeg er færdig, færdig med at bruge en undskyldning for ikke at kunne opnå adskillige mål i mit liv.

Jeg har virkelig lært af denne her periode, for som sagt det gør ondt, men samtidig føler jeg mig stærkere end nogensinde. For første gang, ved jeg hvem jeg er, på trods af facader og rollemodeller, har jeg fundet smuthullet i “tilværelsen”.

Hvis du har det ligesom mig, og har haft svært ved at “komme op på hesten igen”. Synes jeg, at du skal prøve og sætte dig ned, og lade vær med at forvente alt mulig af alle andre, for i sidste ende, vil de skuffe dig – da du egentlig aldrig, har meldt ud overfor dem, hvad du forventer af dem.. så hvordan skulle de kunne vide det?

Men fremfor alt, lad vær med at forvente for meget af dig selv og glæd dig over de ting som du opnår her livet. Jeg har valgt og smide det hele på afstand og koncentrere mig om mig selv og de behov jeg har. For første gang i lang tid, finder jeg en ro og den drivkraft som jeg har savnet længe…

Dette er ikke en undskyldning, for at jeg har været enormt dårlig, til at få skrevet blog opslag. Mere end forklaring og måske en hjælp til dem, som der også oplever en lille nedgangsperiode i deres liv lige nu.

Jeg har valgt og sige “Skakmat” og hviske tavlen ren, og nu glæder jeg mig til nye udfordringer i mit liv. Måske skulle du gøre det samme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du vælger selv, hvad der skal være på din tallerken