Hej du!

Hej du!

Jeg har længe tænkt på at starte en blog, men i kender det selv, usikkerheden kommer snigende og i underbevidstheden bliver den udformet til spørgsmål “Hvad skal den hedde?”, “Hvordan starter jeg?”, “Er jeg ovehovedet god nok?”. Så derfor gik der lidt tid, da jeg nu synes at jeg har kæmpet med de spørgsmål længe nok. (Sjovt nok! fandt jeg rent faktisk først på bloggens navn, da jeg havde oprettet en profil her på Bloggers Delight, så det var jo helt klart tænke tiden hver ). De knap så spændende facts … Jeg hedder Line Wiedemann, og er en ung kvinde på 22 år, til dagligt arbejder jeg og har store drømme om at udgive min egen bog en dag.

Hvorfor ikke bare kalde en spade for en spade?
Det er på tide at sandheden kommer frem og det er på tide at den ikke bliver pakket ind. I min blog vil jeg tage fat om disse problemstillinger, vi ofte møder i hverdagen og fremfor alt vil jeg fortælle dig de ting – som der normalt ikke bliver sagt. Jeg håber at du vil følge med, og at du fremover måske vil se/opleve verdenen med et lidt anderledes perspektiv.

 

IMAG0042_2

Et ansigt på blogindehaveren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej du!