Hvorfor ikke bare kalde en spade for en spade?

Slut vs player

Piger? kender i den irritation, der kommer snigende når en dreng kalder en pige for en “Slut”? fordi at hun måske har været meget rundt omkring, men hvis samtaleemnet ryger over på en dreng, der har været sammen med et lige så stort et antal, får han er high five.

Jeg vil tilstå noget, i lang tid har jeg ligesom mange andre piger, reageret på det her.  Fordi at jeg rent faktisk synes at det var en lille smugle kønsdiskriminerende. Min holdning er dog blevet ændret, da jeg fik set et andet synspunkt på det og det vil jeg rigtig gerne dele med dig.

Inden at du hidser dig op næste gang overfor en ven/kæreste eller noget i den stil, synes jeg at du lige skal kigge engang, på de truth facts. For det første, er det 1000 gange nemmere for en pige at score kontra en dreng og for det andet du behøver heller ikke være særlig køn – for at få noget på den dumme. Jeg synes lige at du skal tænke over det, for du ser godt nok mange grimme”sluts”, men ingen grimme “playboys”.

Dog vil jeg lige tilføje noget til det overstående, jeg har ikke i sinde, at træde på nogen. Fordi samtidig, kan vi godt blive enige om at hvis en person har været sammen med rigtig mange, vil det være ucharmerende..

r-CASUAL-SEX-large570– og det er ligegyldigt, om det er hunkøn eller hankøn.

1

  • IPHost Network Monitor can request information on all possible OIDs for the
    printer and has a built-in MIB browser. The best thing about mono printers is the incredibly fast speed.
    They print different varieties of labels for any kind of products such as brand bottles, skin care products, medical care goods, clothing and
    also price labels.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor ikke bare kalde en spade for en spade?